Dari Impian Menjadi Kenyataan

Kami membina hubungan yang berkekalan dengan pelanggan kami dengan memberi jalan penyelesaian yang berkesan kepada perniagaan mereka. Pelanggan kami adalah keutamaan kami.

Pelanggan hebat kami!

Suzee Salon

Suzeesalon.com.my ialah salon rambut yang terletak di pusat beli belah Galaxy Ampang. Suzee Salon menyediakan perkhidmatan rawatan dan kecantikan rambut yang sentiasa mengikut gaya terkini untuk pelanggan mereka. Untuk meningkatkan dan mengembangkan perniagaan salon rambut mereka ke peringkat yang lebih tinggi, mereka mahukan laman web yang boleh membantu untuk mengiklankan perniagaan dan perkhidmatan mereka.

Apa yang Kognifi lakukan?

Kami membina sebuah laman web SEO untuk Suzee Salon untuk memudahkan pelanggan mereka menemui salon rambut mereka dan memudahkan pelanggan mereka untuk membuat temujanji. Dengan laman web ini, pemilik dan staf di Suzee Salon dapat menguruskandan menjimatkan masa dari menjawab panggilan dan membalas pertanyaan dari pelanggan mereka. Laman web ini dibina dengan ciri-ciri mudah alih, bermakna laman web ini serasi dengan mana-mana alat peranti yang lain seperti telefon pintar. Kami juga menyediakan media sosial untuk membantu Suzee salon mempromosikan perkhidmatan dan promosi mereka yang terbaru di Facebook, Instagram dan jjuga di Google Plus. Kini, mereka hanya perlu memberikan perkhidmatan yang terbaik kepada pelanggan mereka dari semasa ke semasa untuk memberikan kepuasan kepada pelanggan mereka!

suzee salon ampang

Laman Web Mudah Alih Pertama

 • Laman Web Mudah Alih Pertama – Responsif kepada semua alat peranti
 • “Call to Action” (CTA
 • SEO
 • Social Media

Flipbizz

Flipbizz ialah sebuah platform rangkaian perniagaan yang membina aplikasi rangkaian perniagaan dalam talian. Aplikasi ini adalah untuk menghubungkan semua perniagaan pada setiap masa dan dimana sahaja. Aplikasi yang berteknologi tinggi ini menawarkan kepelbagaian isi kandungan dan maklumat, membuatkannya menjadi platform rangkaian pilihan dalam dunia komtemporari internet mudah alih.

Apakah kepakaran Kognifi?

Kami membina laman web untuk Flipbizz dengan ciri-ciri SEO dan dibina dengan ciri mudah alih. Bermakna, ia adalah responsif kepada semua peranti. Untuk Flipbizz, kami membina laman web mereka berdasarkan idea dan reka bentuk yang mereka inginkan untuk mencapai trend terbaru dalam melakukan perniagaan, untuk menghubungkan rangkaian dengan mereka yang lain secara dalam talian. Kami juga membuat integrasi sosial media untuk membantu Flipbizz mempromosikan perkhidmatan mereka secara dalam talian seperti Facebook, Twitter, instagram dan Google Plus. Kini, mereka hanya perlu meningkatkan perkhidmatan mereka untuk memberikan kepuasan kepada pelanggan mereka.

flipbizz ambassador business networking online app

Laman Web Mudah Alih Pertama

 • Laman web mudah alih pertama – Responsif kepada semua alat peranti
 • “Call to action” (CTA)
 • SEO
 • Integrasi Sosial Media
flipbizz ambassador business networking online app

Catering Penang

Catering Penang Dot Com beroperasi di Penang, Kedah dan Perak dan menyediakan perkhidmatan mereka di kawasan utara semenanjung Malaysia. Mereka menyediakan hidangan katering bufet yang berbaloi dan murah untuk semua perayaan. Perhidmatan mereka termasuklah menjadi pusat katering untuk memenuhi keperluan jamuan makan anda.

Bagaimana Kognifi dapat membantu?

Kami membina laman web untuk Catering Penang dengan ciri-ciri SEO untuk membantu pelanggan mereka menemui khidmat katering mereka dan membuat tempahan. Dengan laman web ini, mereka dapat menjimatkan masa dari menjawab panggilan dan membalas pertanyaan dari pelanggan mereka. Lama web ini dibina berdasarkan ciri-ciri mudah alih pertama, bermakna ia responsif kepada semua alat peranti. Kami juga menyediakan beberapa integrasi dengan media sosial untuk membantu Catering Penang mempromosikan perkhidmatan mereka dan untuk memudahkan pelanggan menempah secara dalam talian seperti Facebook dan Google Plus. Kini, mereka hanya perlu meningkatkan perkhidmatan mereka  untuk memberikan kepuasan kepada pelanggan mereka!

catering penang

Mobile-first website

 • Laman Web Mudah Alih Pertama – Responsif kepada semua alat peranti
 • “Call to action” (CTA)
 • SEO
 • Integrasi Media Sosial
catering penang

Weight Loss Malaysia

Weightlossmalaysia.com ialah laman web informasi dan maklumat tentang  panduan menghilangkan berat badan dan tips yang selamat, efektif dang senang untuk dilakukan. Laman ini akan membantu anda mendapatkan berat badan yang diingini dalam masa yang singkat.

Apa yang Kognifi lakukan?

Kami membina laman web untuk Weight Loss Malaysia dengan ciri-ciri SEO dan laman web ini dibina berdasarkan ciri mudah alih pertama, bermakna laman web in responsif kepada semua alat peranti. Anda boleh belajar mengenai psikologi tentang kehilangan berat badan, nutrisi makanan, panduan bersenam, modifikasi tingkah laku dan penilaian yang berkaitan untuk melakukan program senaman penurunan berat badan yang sesuai untuk diri sendiri. Kami juga melakukan beberapa integrasi dengan media sosial untuk membantu mempromosikan Weight Loss Malaysia  secara dalam talian seperti Facebook dan Google Plus.

weightloss malaysia

Mobile-first website

 • Laman Web Mudah Alih Pertama – Responsif kepada semua alat peranti
 • “Call to action” (CTA)
 • SEO
 • Integrasi Media Sosial
weightloss malaysia

Green Eco Paradise

Greenecoparadise.com  ialah sebuah laman web e-commerce untuk produk biodegradable. Produk biodegradable ini adalah mesra alam dan mengurangkan kesan bahaya kepada alam sekitar melalui proses penguraian secara semulajadi dan proses degradasi.

Bagaimana Kognifi dapat membantu?

Kami membina laman web e-commerce untuk membantu mereka menjual produk biodegradable mereka. Ini adalah salah satu cara untuk membantu pelanggan mereka menjadi pengguna mesra alam sekitar dengan menggunakan produk biodegaradble justeru dapat menyelamatkan bumi kita. Laman web ini dibina berdasarkan ciri laman web mudah alih pertama dimana ia responsif kepada semuala alat peranti. Kami juga melakukan integrasi media sosial untuk membantu Green eco Paradise mempromosikan perkhidmatan dan membuat promosi terbaru secara dalam talian seperti Facebook, Instagram dan Google Plus. Kami mengharapkan kejayaan perniagaan dalam talian mereka berjaya pada masa akan datang!

catering penang

Mobile-first website

 • Laman Web Mudah Alih Pertama – Responsif kepada semua alat peranti
 • “Call to action” (CTA)
 • SEO
 • Integrasi Media Sosial
greeneco paradise

Weight Loss Malaysia

Weightlossmalaysia.com is an information website to give you weight loss guides and tips that are safe, effective and easy to follow will help you lose that unwanted weight in no time.

What Kognifi did?

We built a website for Weight Loss Malaysia with SEO elements and built based on a mobile-first element which means it is responsive on all devices. You can learn about the psychology of weight loss, nutrition, exercise guidelines, behavioral modification and relevant assessments to design weight loss exercise programs for yourself. We also provide some social media integration to help them promotes online such as Facebook and Google Plus.

weightloss malaysia

Mobile-first website

 • Mobile First Website – Responsive on all devices
 • Call to action (CTA)
 • SEO
 • Social Media Integration
weightloss malaysia

Red Cover

Redcover.com.my  adalah sebuah laman web insurans untuk semua  penyakit kritikal yang dilindungi dibawah Red Cover.  Ia adalah perlindungan insurans yang mudah dan berpatutan untuk melindungi anda dan orang tersayang. Matlamat mereka adalah untuk menyedarkan rakyat Malaysia bahawa adalah penting untuk mengambil dana insurans untuk masa kecemasan.

Apa yang Kognifi lakukan?

Kami membina laman web untuk Red Cover dengan ciri- ciri SEO dan dibina berdasarkan ciri mudah alih pertama, bermakna laman web ini responsif kepada semua alat peranti. Laman web ini telah membuka banyak peluang baru untuk membantu pesakit yang didiagnosiskan dengan penyakit kritikal atau keluarga mereka untuk mendapatkan insurans dengan beberapa langkah mudah menggunakan telefon pintar. Bukan itu sahaja, selain dari menggunakan laman web sebagai satu platform untuk mendapatkan capaian target yang lebih meluas,  kami juga melakukan integrasi media sosial seperti Twitter dan Google Plus untuk membantu mempromosikan produk mereka. Kini, Red Cover boleh menyambung misi mereka untuk membantu berjuta lagi orang untuk mencapai impian mereka dan sentiasa bersama diwaktu susah mereka.

red cover

Mobile-first website

 • Laman Web Mudah Alih Pertama – Responsif kepada semua alat peranti
 • “Call to action” (CTA)
 • SEO
 • Integrasi Media Sosial
red cover

Mari Bekerjasama Dengan Kami Sekarang!

Call 2 Enquire